Welkom bij Bachi

Inloggen

Ik geef mijn toestemming aan BACHI vzw voor de verwerking van mijn persoonsgegevens in het kader van het vermelde doeleinde hier >>
Remember me


Paswoord vergeten ?

Consumer Healthcare Communication Awards 2022 - Stem!

Consumer Healthcare Communication Awards 2022 - Stem!

De wedstrijd bekroont de beste reclamecampagnes voor (niet terugbetaalde en niet voorgeschreven) gezondheidsproducten gericht aan consumenten in de drie volgende categoriëen:

  • Award voor de meest creatieve campagne
  • Award voor de meest efficiënte campagne
  • Award voor de campagne die het best aanstuurt op een correct gebruik van het product


Drie winnaars zullen aangeduid worden (1 winnaar/categorie) op basis van de stemmen van zowel consumenten, apothekers en een vakjury, die elk 1/3 van de stemmen vertegenwoordigen.

Daarnaast zal de vakjury 3 winnaars aanduiden die een juryprijs ontvangen (1 winnaar/categorie). Alleen de stemmen van de jury worden hiervoor in aanmerking genomen. 

Laat uw stem horen, als consument en gebruiker. Het gaat om reclame die u in het dagelijkse leven ziet. Stem dus mee vóór 31/08/2022 en maak bovendien kans op één van de 4 Bongo-weekends met een waarde van 250 euro. 

Stemmen can via https://chc-awards.pharmintouch.be/nl/

De laureaten worden bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking op 19 januari 2023 en krijgen een award.
Daarnaast krijgt een van de winnaars uit een van de drie categorieën een prijs van onze partner IQVIA. In overleg met IQVIA bepaalt de vakjury welke campagne deze prijs wint.

Moge de beste winnen!